ENERGI OG VITALITET

B12-vitamin reducerer træthed og optages effektivt.

Basert på naturlig magnesiumklorid

Naturlig. Spray direkte på huden, hvor du har et problem!

SØRG FOR AT FÅ DINE DAGLIGE NÆRINGSSTOFFER

Multivitamin- og mineralspray, der er egnet til hele familien.

MAGNESIUM BODY BUTTER OG LOTION

SØRG FOR AT FÅ EN EFFEKTIV OPTAGELSE AF NÆRINGSSTOFFER

Stærk og nemt-optagelig D-vitamin spray.

Sikkert valg!

Foreningen Finlands Sundhedsorganisation har givet brugsret for det første Sikkert valg -varemærke for Nordic Health Sprays -produkter.
sun

VITAMIN D-SPRAYER

D-vitamin øger modstandskraften og fremmer immunsystemets normale funktion. Dlux D-sprays til hele familien! Serien besår af en række produkter, der egner sig til forskellige aldre og behov. Produkterne er bekvemme at bruge - selv for de, der har svært ved at synke. Et velsmagende pust i munden og så er D-niveauerne i orden! Næringsstofferne optages direkte gennem mundens slimhinder. Sprayen har en behagelig smag og er sødet med xylitol.

sun

ENERGI TIL DIN DAG

B12-vitaminet mindsker træthed og fremmer en normal funktion på nervesystemet og hjernen. Krom bidrager til at opretholde kroppens normale blodsukkerkoncentration. B12-vitaminet er et temmelig vigtigt næringsstof for vores organisme, men det er svært at optage. NordicHealths B12-spray giver dog en sikker og hurtig optagelse af vitaminet, idet produktet optages gennem mundens slimhinder – helt uden om fordøjelsessystemet. B12-sprayen indeholder krom og grøn te, der sikrer, at vitaminet optages og er med til at skabe et stabilt blodsukkerniveau og give dig mere energi.

sun

MAGNESIUM PRODUKTER

Magnesium indvirker på hundredvis af kroppens forskellige funktioner. Alle mennesker har celler, som kræver magnesium for at kunne fungere optimalt. Muskelceller, hudceller og nerveceller behøver magnesium til et sundt cellestofskifte, afslapning og rengøring. Vores sprays er baseret på naturligt magnesium, der udvindes fra mineralaflejringer i 1,5 km dybde i en mine under jordens overflade. Dermed er vores magnesium blandt verdens reneste og mest naturlige.

Jeg ville prøve, om præparatet blev optaget lige så godt, som de lovede og begyndte at give min datter Dlux3000 med en dosis på et pust om dagen. Sprayen var nem at bruge. Dlux3000 viste sig at have god effekt, for efter bare en enkelt flaske steg Helis D-vitaminniveauer til 109 nmol/l. Nu anbefaler vi Dlux3000-sprayen til alle!
Sinikka Kauppi
Jeg led hele tiden af læg- og muskelkramper, selv om jeg spiste forskellige magnesiumpræparater. Med hjælp af NordicHealths magnesiumsprays, der påføres på huden, forsvandt kramperne i læggene straks. Jeg anbefaler produkterne til alle sportsfolk og motionister!
Anni Vuohijoki
Da jeg begyndte at tage B12-vitaminer som spray, var det som om lyset blev tændt.
Erkki Palviainen

Nordic Health støtter forskning

Vores passion er at finde ingredienser, der absorberes godt og udnyttes af kroppen. Forskning fører til innovation. Dette har ført os til at støtte initiativer indenfor områderne transdermal magnesium terapi og andre kosttilskud. Gennem dette har vi udviklet gode samarbejdsrelationer med institutioner såsom Cardiff University, HFL Idræt, St. Marks Hospital (NHS), The Medasso Clinic (Rumænien) og Magnesium Health Institute (Holland). Vores næste projekt er et samarbejde med NHS på verdens første kliniske studie af transdermal magnesium terapi.

Vi støtter en række Engelske organisationer, herunder: 
Migræne Action, Samfundet For Perniciøs Anæmi, Det vegetariske Samfund, samt et stigende antal medicinske institutioner, der finder vores banebrydende produkter væsentlige for patienterne.